Irisweg 6 - 3140 Keerbergen
Tel.: 015 70 92 53
Contacteer ons!
“Om bomen te (laten) planten moet u bij Gek van Bomen zijn.”

Het zorgvuldig aanplanten van bomen begint bij Gek van Bomen

Bent u op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in het aanplanten van bomen in de omgeving van Keerbergen, Haacht of Heist-op-den-Berg? Reken dan op de service van Gek van Bomen. Als natuurliefhebber geef ik gericht advies. U kan me inschakelen om bomen te vellen maar ik zal daarnaast steeds aanraden om nieuwe bomen te planten in het belang van het groen en de natuur.

Bomen planten

Om de slaagkansen van uw nieuwe bomen zo groot mogelijk te maken, begeleid ik u graag bij deze aanplantingen. Belangrijk bij het planten is het soort ondergrond. Daarom doe ik meteen een bodemonderzoek om na te gaan of uw type van bomen goed terecht komen. Na de aanplanting volg ik uw bomen verder op.

Sterke bomen

Als liefhebber van de natuur raad ik aan om zoveel mogelijk bomen te planten. Hiervoor werk ik ook samen met boomkwekerijen. Zij staan garant voor het leveren van gezonde bomen van alle maten en soorten. Zo kan u van start gaan met kleine boompjes of meteen met grote exemplaren afhankelijk van uw wensen.

Boomverzorging

Vertrouw op mijn kennis om na de aanplanting uw bomen een gerichte boomverzorging te voorzien. Ik volg uw bomen op om bijvoorbeeld ziekten en plagen tegen te gaan of om ze te genezen. Ook bomen snoeien of de standplaats verbeteren met doordachte ingrepen hoort bij mijn vak.

Contact

Tijd voor het aanplanten van bomen in regio Keerbergen, Bonheiden, Putte, Heist-op-den-Berg of Haacht. Neem dan meteen contact met me op. Dit verloopt erg vlot via e-mail met een duidelijke situatieschets en eventueel enkele foto’s. Op deze manier kan ik een eerste indruk opdoen en krijgt u snel antwoord.

Clikc+