Irisweg 6 - 3140 Keerbergen
Tel.: 015 70 92 53
Contacteer ons!
“Gek van Bomen is de beste in het vak.”

Bomen hakselen, een meerwaarde voor uw tuin

Maak u geen zorgen om het wegbrengen of laten vervoeren van afgezaagde takken of ander groot snoeihout. Gek van Bomen komt naar uw tuin om bomen te hakselen. Het hakselhout kan u goed gebruiken in de rest van uw tuin voor een gezonde ondergrond.

Verwerking snoeiafval

Resthout zoals kruinen en takken komen in aanmerking om te laten hakselen. Na het bomen snoeien blijft dit hout wel eens makkelijk liggen of heeft u er geen idee van wat u er mee moet doen. Het wordt helemaal interessant wanneer dit snoeiafval door een hakselmachine wordt verpulverd tot snippers. Deze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Milieuvriendelijk 

Bomen hakselen is een milieuvriendelijke oplossing voor het snoeihout. Een aanrader is om dit hakselhout te gebruiken om een mulchlaag of een bodembedekking aan te leggen rond uw planten en bomen. De ondergrond blijft op deze manier goed vochtig in drogere perioden want een extra troef is de kwaliteit van de grond. Ook onkruid krijgt minder kans. 

Kostenbesparend

Een ander voordeel door snoeihout te laten hakselen, is dat het u kosten doet besparen. U hoeft het hout niet zelf meer weg te brengen naar het containerpark. Het laten ophalen van het hout om het te laten verwerken, is evenmin nodig waardoor u minder uitgaven heeft. U ontdekt meteen de voordelen van kringlooptuinieren: milieuvriendelijker en goedkoper! 

Verzorgde tuin

Het snoeihout meteen laten hakselen draagt trouwens bij tot het uitwerken van een verzorgde tuin. Na bomen te vellen of te snoeien, blijft u onvermijdelijk met takken en kruinen zitten waar u niet meteen een oplossing voor heeft. Door het te laten hakselen, is dit resthout meteen weg en krijgt u weer meer plaats in uw tuin. 

Contact

Op zoek naar de juiste boomverzorger om bomen te hakselen? In Keerbergen, Haacht, Putte, Bonheiden, Rijmenam en Heist-op-den-Berg informeert u snel bij Gek van Bomen. Mail me een overzicht van de situatie en ik doe het nodige voor uw bomen.

Clikc+