Irisweg 6 - 3140 Keerbergen
Tel.: 015 70 92 53
Contacteer ons!
“Gek van Bomen werkt snel en efficiënt.”

Uw bomen snoeien met vakmanschap

Bomen snoeien om zieke takken veilig te verwijderen. Of uw boom op tijd een gezonde snoeibeurt geven om deze het hele jaar sterk te laten groeien. Het zijn maar enkele situaties waarbij u kan rekenen op de vakkundige inzichten van Gek van Bomen. Neem tijdig contact op wanneer u in de regio van Heist-op-den-Berg, Putte, Haacht, Bonheiden en Rijmenam uw bomen wil laten snoeien.

Voordelen van snoeien

Een correcte snoeibeurt van uw bomen brengt verschillende voordelen voor uw groen met zich mee. U krijgt bijvoorbeeld makkelijker de bloemen en vruchten waar u op zit te wachten. Het snoeien zorgt ervoor dat uw boom in de juiste vorm en grootte groeit. Door dood of ziek hout te verwijderen groeien de bomen ook krachtig en gezond. Plan dus zeker regelmatig een snoeibeurt in.

Veilig snoeien

Een belangrijk gegeven bij het snoeiwerk is een veilige werkomgeving. Dankzij de ervaring en het professionalisme zal Gek van Bomen uw bomen en takken op een doordachte manier aanpakken. Dit gebeurt met overleg en met het gebruik van geschikte werktuigen, die de klus op een efficiënte en veilige manier laten verlopen.

Totaalaanpak

Vraag me eventueel om de situatie van uw boom verder te bekijken wanneer er te veel dode takken verschijnen. Met een uitgebreide boomverzorging onderzoek ik de nodige invloeden. Dit kan gaan over het onderzoeken van de bodem of het verbeteren van de standplaats. Het zijn allemaal ingrepen die ziektes kunnen tegengaan. Bomen vellen kan wanneer er echt geen oplossing meer is.

Contact

Bomen snoeien in Keerbergen en ruime omgeving verloopt vlot en overzichtelijk met de service van Gek van Bomen. Laat me langskomen om uw wensen en vragen te bespreken om uw bomen een goede verzorging aan te bieden.

Clikc+