Irisweg 6 - 3140 Keerbergen
Tel.: 015 70 92 53
Contacteer ons!
“Voor al uw houtconstructies moet u bij Gek van Bomen zijn.”

Handige houtconstructies maken uw tuin af

Spreek Gek van Bomen naast het uitvoeren van boomverzorging ook aan voor het bouwen en plaatsen van houtconstructies in Keerbergen, Haacht, Putte, Bonheiden, Rijmenam en Heist-op-den-Berg. De constructies worden op maat van uw wensen en budget gebouwd. 

Gebruiksvriendelijke constructies

Met hout kunnen heel uiteenlopende constructies worden gemaakt. Zelf plaats ik bijvoorbeeld houten omheiningen in massief hout en kleine gebouwen. Denk hierbij aan brandhoutstallen om uw hout voor de winter droog in op te slaan of aan tuinhuisjes in massief hout. U kan er een handige opbergruimte van maken of gezellig aan vertoeven tijdens de zomermaanden. 

Eigen stijl

Heeft u een idee voor ogen over hoe uw houtconstructies er moeten uitzien? Laat me dan langskomen om u advies te geven, bijvoorbeeld over de verschillende types hout, en om uw plannen uit te werken. Ik maak deze constructies op maat van uw favoriete stijl en volgens uw wensen. Zo kom ik eveneens tegemoet aan uw budget. 

Bomen verzorgen 

Wanneer uw houtconstructie er staat, is het misschien ook tijd om uw bomen te laten verzorgen. Als boomspecialist mag u Gek van Bomen in één moeite vragen om uw bomen te onderzoeken en op te volgen. Met een bodemonderzoek, het taxeren van bomen of een verbetering van de standplaats worden uw bomen goed verzorgd. Ook bomen snoeien en vellen zijn een optie. 

Contact

Gek van Bomen zegt het met hout. Neem contact op met de firma voor het plaatsen van houten constructies en voor het onderhouden en verzorgen van uw bomen.

Clikc+