Irisweg 6 - 3140 Keerbergen
Tel.: 015 70 92 53
Contacteer ons!
“Gek van Bomen is specialist op gebied van wortels uitfrezen.”

Verwijdering van alle wortels uit de grond

Wortels uitfrezen, na bomen vellen of bij omgevallen bomen, is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van uw tuin. Na het verwijderen van bomen blijven ongeziene wortels nog makkelijk achter in de grond. Deze kunnen er later voor zorgen dat het aanplanten van bomen of de groei van bomen erg moeilijk verloopt. Daarom komt Gek van Bomen de nodige freeswerken uitvoeren.

Frezen

Tijdens uitfrezen van de wortels worden de resten hout en wortels, met behulp van een freesmachine, in de grond verpulverd. Deze resten worden netjes vermengd met de grond, zodat latere aanplantingen weer mogelijk worden. Ook de grote takken en stam haal ik weg uit uw tuin om eventueel de bomen te hakselen.

Fijne bodem

Wortels uitfrezen in Keerbergen, Haacht, Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg hoort bij mijn totale aanbod van boomverzorging. Door de achtergebleven wortels in de grond te frezen, krijgen de volgende aanplantingen weer alle kansen om goed te groeien en zich stevig in de ondergrond vast te zetten. Het is een voordeel voor heel uw tuin. 

Grondanalyse

Is uw omgevallen of oude boom verwijderd? Denk dan zeker aan het planten van nieuwe exemplaren. Gek van Bomen staat u met uitgebreid advies bij wanneer u vragen heeft over de boomsoorten en over de toestand van de grond. Daarom voer ik een grondanalyse of bodemonderzoek uit om de standplaats te optimaliseren. 

Contact

Bomen planten, verzorgen of wortels verwijderen? Mail vandaag nog naar Gek van Bomen om het volledige plaatje van uw boom tot boomgaard te bekijken.

Clikc+